Hos oss på ScanCord kan du köpa tennisnät för både utomhus och inomhusbruk av hög kvalitet. Våra nät är tillverkade av hållbar polyester med ett slitstarkt plastöverdrag, vilket garanterar lång livslängd och en bättre spelupplevelse. Standardmåtten för våra tennisnät är 12,8 meter i bredd och 1,07 meter i höjd, vilket uppfyller de officiella kraven för tennisbanor. Våra nät levereras med stålförstärkta överkanter vilket gör dem lämpliga för både professionella anläggningar och fritidsbruk.

Är du på jakt efter ett tennisnät för en permanent tennisbana eller för en tillfällig uppsättning, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov. Välj att köpa ett nät ifrån ScanCord och upplev lokaltillverkade produkter med snabb leverans och Sveriges bästa priser.

Utrustning för en komplett tennisbana

Vi erbjuder ett omfattande utbud av tennisnät för utomhusbruk, vindskydd och avskiljare för tennisbanor inomhus eller utomhus. Våra tennisnät är väderbeständiga och tillverkade med inplastad stål för extra hållbarhet, vilket gör dem perfekta för svenska utomhusförhållanden. Vindskydden hjälper till att skapa en optimal spelmiljö genom att minska vindpåverkan, medan avskiljarnät ser till att bollarna hålls inom banans gränser.

När du köper ett tennisnät från oss kan du vara säker på att få en produkt som håller för år av spel. Har du frågor om vilket nät som är bäst för din bana är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt.