I vårt sortiment hittar du både beachvolleynät och volleybollnät för inom- och utomhusbruk. Du kan välja att köpa endast ett nät eller ett komplett set med nät och stolpar som passar perfekt i sporthallar, på stranden eller på gräsmattan. Våra beachvolleynät är anpassade för att användas utomhus och är byggda för att tåla väder och vind. Nätet är tillverkat av material som står emot både solens starka UV-strålar och fukt.

Vi erbjuder volleybollnät i både 6 meter och 9,5 meter, med alternativ för permanent uppsättning och portabelt volleybollnät som levereras med en smidig bärväska.

Du hittar hela vårt sortiment av volleybollnät och beachvolleynät nedan.  Är du osäker på vilket alternativ som passar bäst är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att hitta rätt lösning.

Portabelt volleybollnät med stolpar

Väljer du att köpa ett portabelt volleybollnät med stolpar kan du enkelt sätta upp ditt nät på stranden, i trädgården eller annat mjukt underlag. Det bästa och mest flexibla alternativet för dig som gillar att spela beachvolleyboll men saknar en permanent plats eller snabbt och smidigt kan ta ned nätet och göra plats för annat.