Skapa en inspirerande och säker lekmiljö med våra lekhus och lekstugor. Utformande för offentliga lekplatser som förskolor, skolor och lekplatser. Hos oss kan du köpa lekhus och lekstugor i i flera storlekar, varianter och material.

Lekstuga på offentliga lekplatser

Lekhus och lekstugor bidrar inte bara till kreativ lek utan också till barns sociala och intellektuella utveckling. Här är några tydliga fördelar med att inkludera lekhus för barn på varje lekplats:

  • Främjar social interaktion: Ett lekhus skapar en naturlig mötesplats där barn kan leka tillsammans, vilket stärker deras förmåga att samarbeta och kommunicera.
  • Stimulerar kreativitet och fantasi: Utformningen av lekstugan uppmuntrar barn att skapa sina egna lekar och berättelser, vilket utvecklar deras kreativitet.
  • Utvecklar motoriska färdigheter: Genom att leka i och runt lekhuset tränar barn sina grovmotoriska färdigheter, vilket är viktigt för deras fysiska utveckling.

Skapa fler fördelar med din lekstuga för barn genom att exempelvis inkludera klätternät och klätterrep, naturlek eller balanslek & hinderbanor på din lekplats.

Vi hjälper dig

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om hur du skapar den bästa lekplatsen med våra produkter. Vi hjälper dig med planering, utrustning och övriga frågor kring allt som berör lekhus och lekplatser.